Bas rijdt en werkt voor Cigarbus

cigarbus

Is het geen plaatje? Deze bijna 40 jaar oude dame voorziet op thuisfeestjes en bijzondere evenementen in de lekkerste sigaren, met als hoogtepunt een exclusieve collectie handgemaakte longfillers. Zowel voor de beginner als de echte kenner altijd een sigaar die bij je past.

Om te zorgen dat de oude maar kwieke dame altijd goed op de plek van bestemming komt – zij is immers landelijk inzetbaar – heeft Marco van der Horst, eigenaar van de Cigarbus en cigarbus.nl, gekozen voor een samenwerking met Bas Rijdt. Een vaste poule van geselecteerde chauffeurs weet hoe goed om te gaan met dit prachtige klassieke voertuig, zodat ze altijd veilig en vertrouwd (en op tijd!) op elke bestemming arriveert.

Op de dagen dat Marco of zijn naasten niet in  staat zijn om de bus te bemannen, staat een speciaal getraind team van bas-werkt.nl klaar om de bus op te bouwen, te bemannen en alle liefhebbers van de juiste informatie over de sigaren te voorzien. Daar komen gelijk twee voordelen van samenwerken met Bas naar voren: altijd goed, gespecialiseerd personeel en voor elke opdracht altijd een passende oplossing op maat. Bas Werkt!