Wie is Bas


 

Bas in woorden


Klanten verrassen met nieuwe mogelijkheden, oplossingen en concepten die beschikbare tijd aangenamer en efficiënter maken. Bas maakt je blij door comfort en gemak te bieden en tijdswinst te creëren, op een persoonlijke en vriendelijke manier. Kwaliteit, service en een vriendelijke, persoonlijke werkwijze gaan hand in hand.

Bij Bas kan altijd alles en jij staat als klant centraal. Chauffeurs besteden tot in detail aandacht aan de persoonlijke wensen en eisen voor iedere rit en als je boekt kan dat altijd op jouw manier: whatsapp, bellen, mailen, sms’en of via de site.

Chauffeurs voor elke gelegenheid. Professioneel en inclusief glimlach. 
Ervaar het verschil, welkom bij Bas Rijdt.

Bas in cijfers


Bas werkt met 37 chauffeurs
vanuit 14 steden
gedurende 365 dagen per jaar
voor 72 tevreden klanten


Bas Rijdt is een concept van Bas Werkt

Een jonge, frisse organisatie, gespecialiseerd in kwalitatieve en flexibele ondersteuning op maat voor particulieren, bedrijven, professionels, senioren en evenementen. Altijd met een glimlach.


naar bas-werkt.nl


Wij staan voor je klaar


Bas Doornweerd

Founder & eindBas

De grondlegger. Perfectionist, klant- en servicegericht. Stapt zelf met plezier in de auto om klanten te rijden en zorgt ervoor dat alle collega's en klanten van een glimlach zijn voorzien.
085 8000 008 | bas@bas-rijdt.nl

Stefan Kroon

Planning & HR

Een van de eerste chauffeurs. Kent het vak, de klanten en de collega's. Met die kennis zorgt hij voor een perfecte planning. Zorgt ook voor nieuwe collega's; de werving en de training.
085 8000 008 | stefan@bas-rijdt.nl

Niek Scholze

Bestaande & nieuwe klanten

De chauffeurs die Stefan werft moeten wel wat te doen hebben, dus Niek zorgt goed voor alle bestaande en nieuwe klanten. Jij roept, hij draait. Niets is te gek, alles voor de klant.
085 8000 008 | niek@bas-rijdt.nl